DON LLORENÇ VIDAL: PAU, POESIA, DENIP. ORGULL PER MALLORCA

AQUESTA ÉS UNA PÀGINA D’ESPECIAL ESTIMÀNÇA DEDICADA A UN ALTRE AUTÈNTIC TESTIMONI D’AUTORITAT, SENY I BALEARITAT: EN LLORENÇ VIDAL I VIDAL, PREMI RAMON LLULL I MENCIÓ D’HONOR DE S’UNESCO PER SES SEVES INICIATIVES PER LA PAU MONDIAL

Vos preg excuses, però malauradament, a s’Anunci “Llorenç Vidal”, es contigut d’aquest article no apareix perquè encara no domin es tauler d’aquest BLOG i se vaig publicar a un apartat amb sa categoria de “Pàgina” (havia d’esser una “Sub-pàgina” o “Entrada”). Posarem fil a s’agulla per baratar-la de puesto, pero de moment, la podeu veure a:

https://miszelani.wordpress.com/llorenc-vidal-unesco-bacaves-amic-daquest-blog/

 

Capçelera Llorenç Vidal

 

Don Llorenç en Visita an Es Velar:

 

A un any pel 50 Aniversari des DENIP!!!

~ por Admin en 1 abril 2012.

Una respuesta to “DON LLORENÇ VIDAL: PAU, POESIA, DENIP. ORGULL PER MALLORCA”

 1. PER LO QUE HE VIST, M’ENSÚM QUE UN HOMO, UN SR TAN EXTRAORRDINARI COM DON LLORENÇ, TENGUI RAONS PER NO RESIDIR A MALLORCA I ESTAR AL SEU RETIR DE SA PENÍNSULA O D’ÀFRICA: ES UN HOMO AMB PRINCIPIS QUE NO VOL COMBREGAR AMB RODES DE MOLÍ.
  PER OBTENIR INFORMACIÓ DEL SR VIDAL S’HAN DE REMETRE A INTERNET. S’OBRA CULTURAL BALEAR -PER POSAR UN EXEMPLE- MAI HA FET MENCIÓ D’AQUEST PREMIAT “RAMÓN LLULL”!!!. NO OBLIDEN QUE VA DEFENSAR ES TERME BACAVÉS PER TAL DE NO DONAR PREMINÈNCIA AL BARCELONÍ ESTÀNDARD EN ES CONTEXTE DE SA LLENGUA MARE.
  ¿QUI HI HA MÉS IMPORTANT QUE EL SR VIDAL DINS S’OBRA CULTURAL O DINS SA CONSELLERIA DE CULTURA GOVERNADA PES GRUPUSCLE E.R.C.?… (¿ES 2on DE S’OBC, QUE SURT DESAFIANT MOSSEGANT ES PASAPORT, O ES CONSELLER D’ERC QUE VA FER-LA GROSA DEMANANT AL REI QUE “TORNÀS MARIVENT” ALS CATALANS?).
  DON LLORENÇ LIS DONA AMB CULLERETA.
  AIXÓ PREST CANVIARÀ.
  ES NOM D’EN VIDAL ROMANDRÀ A SES ENCICLOPÈDIES, A S’ENREVÉS DE TOTS AQUELLS DE SES NOSTRES INSTITUCIONS, POLÍTIQUES I PARA-POLÍTIQUES, QUE EL COMDEMNEN A S’OSTRACISME.
  ENHORABONA A AQUEST BLOG PER FER-MOS SEBRE DE S’EXISTÈNCIA D’AQUEST HOMO VALENT I ALESHORES CONSUMANT PACIFISTA, PRÓCER DEL PAÍS BALEAR.

  PD: SA MEDALLA DES “CIRCOL DE BELLES ARTS” ÉS A PROPOSTA DES MATEIX “CIRCOL DE BELLES ARTS”. SES AUTORITATS, DE BONA O DE MALA GANA, SEMPRE HI VAN. NO LES OTORGAN ELLS. NI GOVERN NI CONSELLERÍA HA OTORGAT LO QUE HAN OTORGAT A PERSONATGES MANCO IMPORTANTS: SA MEDALLA D’HONOR DE SA C.A.I.B., QUE MAI VEURÀ EL SR VIDAL AMB AQUEST “SEXA-PARTIT” NI AMB CAP ALTRE “PACTE RETRO-PROGRESISTA”.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: