JA HA SORTIT “TOC·TOC BALEARS”

A sa seva pròpia Web: http://www.toc-toc.info trobareu es primers punts de venta, amb sa seva localització, a més d’avanços tant en castellà com en mallorquí. Esper que sia des vostro gust. Aquesta ès sa portada des 1er número:

 

Hi particpen gairebé tots es periodistes, escriptors i administradors dets enllaços recomenats des de fa anys a aquest humil Bolg que estava deixat de la mà de Deu (…)

Alguns des puestos a on se pot trobar sa Revista:

 

 

 

~ por Admin en 1 marzo 2012.

14 comentarios to “JA HA SORTIT “TOC·TOC BALEARS””

 1. Bona, bona, bona. Felicitats per aquesta revista.
  Veig que a més de sa pàgina web de sa revista té, a més, una altra a Facebook.
  Podries posar ets enllaços.
  A, i a sa web he vist que s’han ampliat es puestos de venta.
  Tal vegada els podries afegir aquí.

  Saludos

 2. AVÍS IMPORTANT:
  Amb es nom fals de PINYOL DIARREA (pinyol-sexual@pinyola.cat) havia quedat registrat un missatge inadmisible en es seus termes grollers en aquesta entrada. Seguint sa política d’aquest Blog, es missatge no s’esborra ni se censura: Se traslada inmediatament a s’apartat de correu basura, d’amenaces, suplantacions i delictes des protocols d’internet, des quals se dona periodica informació, amb totes ses dades, an ses forces de s’ordre corresponents.
  Gràcies i disculpin aquestes intrusions. De beneits, radicals i purs sempre n’hi hauràn. No ès culpa nostra.

 3. AVÍS IMPORTANT:
  Amb s’original nom fals de PINYOL CULO (pinyol-sexual@pinyola.cat) havia quedat registrat un missatge inadmisible en es seus termes grollers en aquesta entrada. Seguint sa política d’aquest Blog, es missatge no s’esborra ni se censura: Se traslada inmediatament a s’apartat de correu basura, d’amenaces, suplantacions i delictes des protocols d’internet, des quals se dona periodica informació, amb totes ses dades, an ses forces de s’ordre corresponents.
  Gràcies i disculpin aquestes intrusions. De beneits, radicals i purs sempre n’hi hauràn. No ès culpa nostra.

 4. toc toc pinyolo me pica el gladiolo,
  toc toc alguien me tapa el agujero??
  que salga pinyolín que me han dicho que tapa agujeros, sin complejos!!
  TOC CULO POWER!!

  – – – –

  NOTA DES SUPERVISORS DE S’ORDRE D’AQUEST BLOG:

  TOMAMOS NOTA ESTOS MENSAJES CLÁRAMENTE OFENSIVOS Y LE REOGAMOS QUE NO NOS OBLIGUE A INICIAR LAS OPORTUNAS DILIGNECIAS CONTRA SU COMPORTAMIENTO INAPROPIADO. GRACIAS.

 5. on puc trobar sa revista

 6. Podem trobar Toc Toc a sa seu de Democracia Nacional??
  Endavant sa extrema dreta balear!!

 7. Però qui sòn (o que ès) aquest que firma com “A.B.E.”???).
  Tot apunta a un personatge ben polèmic i absolutament desprestigiat que ja va rebre, i de veres, en es seu moment. Només hi ha una cosa pitjor que es moix escaldat que de s’aigo fuig: Es mix (i tal vegada gat) que havent-se escaldat hi torna. Es llenguatge gorller dú marca d’autoria. Ja els hi varem donar una bona lliçó… Volen brega…? Alerta, que qui cerca una cosa pot tenir sa mala sort de trobar-se-la.

 8. “AMICS”: D’ALTERNATIVA (o “Semilla de culo”, com t’estimis):
  VAS, ANAU BEN ERRATS, NO VOS RECOMANAM “TOC·TOC”, QUE ÈS PLURAL I DEMOCRÀTICA (VOS PODRIA FER MÉS MAL QUE SA LLUM AN EN DRÀCULA)
  SI VOLEU VOS PODEM OFERIR BIBLIOBRAFIA I PREMSA MÉS AVINENT AMB SES VOSTES IDEOLOGIES: “NUEVO ALCAZAR”, “RACÓ CATALÀ”, ES BUTLLETÍ DE “FALANGE”, ES D’ “ESQUERRA REPUBLICANA”, O UN PARELL DE DIARIS ARBETZALES, QUE SEGUR QUE SERÀN DES VOSTRO GUST.
  AQIESTA NO ÈS NA REVISTA ACONSELLABLE PER VOLTROS: SA SEVA FILOSOFIA CONSTITUCIONAL PODRIA MALFERIR SA VOSTRA SENSIBILITAT.
  UNA COORDIAL SALUTACIÓ I ESPERÀM NO TORNAR-VOS A VEURE PER AQUÍ.
  No obstant, gràcies per contribuïr a sa recent pujada de visites. De tot cor.

  Administrador 1

 9. Molt ben dit, administrador. I ben fet es llevar missatges ofenisus i malparlats. Sabrieu res des nº 2 de “Toc·Toc”? Tocaria haver sortit. He anat a “Babel” i encara no ho tenen.
  Gràcies,
  Eduardo

 10. Verificada s’inexistencia d’aquest correu absolutament ofensiu “tot-toc-ultradreta@alternativa.cat” (que signa com “Alternativa Balear”, l’1 de maig del 2012 a les 15:53), eliminam d’aquesta entrada es seu contingut per guardar-lo allà on pertoca.

  Gràcies i disculpin ses molesties.

  Coadministrador

 11. miauuuuuu Me pica eso!!

 12. Toc Toc es Toc Timo, una amiga mía que vive en las inmediaciones del Mustang Ranch se la compró y quedó totalmente decepcionada por la baja calidad de sus contenidos, la poca elaboración y la nula originalidad de dicha revista.
  Por no hablar del precio, que en estos tiempos de crisis resulta una estafa total. No recomiendo la compra de dicho panfleto.
  Un saludo balearista, y arriba España viva Franco chavales!!

 13. Me olvidaba, y arriba España Viva Franco y sa llengo baléà!! Alternativa baler española debe de volver señores, necesitamos un partido que cubra el voto de extrema derecha a nivel balearista. Y con los estatutos en castellano.

 14. De moment deixam editat (i disculpin es mal gust) ses grolleries d’aquest darrer “opinador” tan obsessionat amb sa publicació “Toc·Toc”. Sabem qui ès. Ha estat amollant compulsivament grolleries i faltes a l’honor massa groses com per que la cosa quedi com si res. Passam tota sa documentació (textual i tècnica) a sa redacció de sa Revista en qüestió i que ells prengan ses mesures que creguin oportunes.
  Gràcies i disculpin ses molesties.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: