Sa veritat de “La Necessitat de L’Unitat de la Llengua Catalana” III

VET ACÍ LO QUE S’AMAGA DARRERA “LA NECESSÀRIA UNITAT DE LA LLENGUA CATALANA”: A MÉS DE PARDALS, PORCS

Seu des PP a Manacor, fa tres dies:

 

Ets autors d’aquestes pintades demostren ser no nomès uns fanàtics faixistes que tornen a mostrar-mos lo que s’amaga darrera des negoci de sa llengo i alló q diven de”L’importància de l’Unitat de la Llengua Catalana”. Ho veim a s’imatge, que val més que 1000 paraules:  

S’estelada, símbol d’un desgraciat projecte NAZI-i-ONANISTA d’unitat política amb capitalitat a Barcelona (“Els Països Catalans”).

Lo més coriós ès q a més són uns autèntics caps de fava que han triat justament Manacor, es poble des Vicari General de Mallorca, primer Lingüísta d’Espanya i enemic declarat d’aquell faixista pro-eugenetista (“cal fer neta la raça”) anomenat Pompeu Fabra. Mossèn Antoni María Alcover i Sureda els donava amb cuareta.

Trist però reconfortant: són ets estertors, es darrers alés d’una bèstia que mor, que s’aufega dins sa seva própia trampa.

 – – – – – – Actualització, a 20 d’Agost de 2011 – – – – – – – – – – –

A part d’altres mes recents (en Roman Piña Homs va escriure fa poc un article a on els retratava) són molt interessants ets articles que aquest mateix Blog va reproduir, un d’en Mateu Cñellas i s’altre d’en Xesc Artigues. Si clicau a s’enllaç els podreu lletgir. Són magnífics testimonis de com mostren es llautó es que viven des negoci de “L’Unitat de la Llengua.cat”

 

PD: (pes “turistes ocasionals” que de vegades confonen ses coses) Aquest blog no va en contra de dita unitat. Mai ho ha fet. Tampoc està en contra de Catalunya ni es catalans. Se limita a informar i reflexionar damunt baxenades que no tenen consol. Defensar lo nostro no signifca anar contra ningú ni caure en es reduccionisme negacionista d’aquells que afirmen que “no tenim res que veure amb Catalunya” (aixó no ès vera). Es Blog -es seu autor- només embesteix a tots es fonamentalismes, es radicalismes, sa corrupció o sa curtor.

 https://miszelani.wordpress.com/2011/02/14/interessant-article-den-mateu-canellas/

~ por Admin en 20 agosto 2011.

4 comentarios to “Sa veritat de “La Necessitat de L’Unitat de la Llengua Catalana” III”

 1. DEIXAU DE TOCAR ES DELLONÇOS
  (article d’en Xesc Artigues) **

  “Aquesta setmana es partit Solidaritat catalana per la Independència (SI) va presentar an es Parlament català una proposta de llei per demanar formalment s’independència de Catalunya. Aquesta entrada que llegiu no és per criticar aquest fet, ja que es ben normal que es partit SI faci sa proposta que ha fet. Sols faltaria, ja que ho deia a sa campanya electoral i almenys aquest partit comença fent allò que va dir que faria, una cosa que podrien aplicar tots es partits.
  Lo que passa es que dins sa proposta inclouen un article que diu això: “en el termini de tres mesos a partir de l’aprovació de la present Llei es constituirà l’Assemblea de Representants de la Nació Catalana, que treballarà perquè sigui declarada la independència al conjunt dels Països Catalans”. PAÏSOS CATALANS? Per aquests de SI Mallorca hi entra, no? Idò saps que vos sé dir? Anau-vos a … Deixau de tocar es dellonses i preocupau-vos de ca vostra. Aquí si sobra qualque cosa es ingerència catalana. No passeu pena, companys de SI, que sa reconquesta, tal i com la coneixem, ja va acabar. Fa segles”.

  ** En Xesc Artigues ès Llicenciat en Dret i en Ciències Polítiques, de sa generació educada dins s’assignatura de “Doctrina Catalana”, universitaris, joves, amb inquietuts diverses i integrats en diferents esferes del mon laboral i es “periodisme” d’opinió freelander. N’hi ha molts com ells. Cada vegada més.

 2. Si, a més d’uns desgraciats, són bruts i ignorants.

 3. Si, són uns porcs, però com diu s’encertada “propaganda” d’una marca de sobrassades:

  “A MALLORCA SABEM COM TRACTAR ES PORCS!”

  (es porcs negres i es pocs que varen venir amb en Jaume I el Conqueridor, Rei d’Aragó)

 4. No oblidis que fins que no vem venir els catalans ereu uns moros que calentaveu les vostres dones i filles cada dia. Per cert, l’únic llautó que es veu en aquest pamflet espanyolista es el teu. Ara em censures per variar.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: