SA GREU POLÍTICA COACTIVA DE S’ OCB

Ès molt greu que s’OCB faci lo possible per convocar una gentada en es jutjats per coaccionar als jutjes. Ja ho varen fer a Inca. S’ha feta mb gent imputada i condenada des Lobby per la Independència. Aquesta vegada s’ha convocat gent de Barcelona i tot (com passa el 30-12, que se convida als més violents -Es Maulets- “gastos pagats”). Tot i que sia subconscientment, aquesta circunstancia pot influir en s’imparcialitat des jutje, que hem de recordar que ès una persona com qualsevol altre.

 

 SA BARROERA TÀCTICA DE PRESENTAR-SE COM A VÍCTIMES, REPRESSALIATS I ENCAUSATS PER JUTJES D’UN “ESTAT” QUE NO RECONEIXEN, POLITITZANT LO QUE NO ÈS MÉS QUE PURA VIOLÈNCIA, APOLOGIA DES TERRORISME, LESA MAIESTAT, COACCIONS, ET, NO ELS AJUDARÀ GENS A L’HORA DE CAP JUDICI. PER SI FOS POC, “LLEVEN FERRO” ALS SEUS COMDENATS MIRANT DE DESVIAR S’ATENCIÓ CAP AN “ESPECULADORS”, COM SI UNA COSA FOS AMB S’ALTRE. ÈS VERGONYÓS. 

~ por Admin en 28 julio 2011.

4 comentarios to “SA GREU POLÍTICA COACTIVA DE S’ OCB”

 1. Ès increible. A més d’animals no poden ser més beneits: ells mateixos se delaten fent exaltació des seus actes violents. Condenen a França per detenir a 2 pobres Maulets (es gendarmes els varen detenir per escopir a un croissant?). Sa crema des simbol des Cap d’Estat (a les hores Rei, i compte de Barcelona) està tipificada com a delicte en es códic civil. Es centenars de mals inmobiliaris, grafitis faixistes i xenofobs, assaltar una dependència militar, etc, són coses qeu normals per ells. o important ès aturar s’especulació!!!!

 2. L’enhorabona. Article més gràfic que discursiu, però ses imatges ho diven tot. Molt bona aquesta documentació. Són testimonis que parlen per si mateix. però esperava una crónica damunt es famós judici. Hagués estat ben interessant.

 3. Ara ja no són tan valents. Per mi que se’ls ha acabt es xollarro de ses subvencions. Ès hora de que ells també passin pes Tribunals per Prevaricació, promotors de violència i tenions, i a més, per un delicte de “Lesa Pàtria”. Que se fotin.

 4. Al veure aquesta manifestació de…. No sé ben bé què (sa cosa està entre sa reivincicació i es victimisme, una cosa rara) voldria fer una reflexió serena i del tot raonada, en sa mesura que em sia possible:
  Sota s’epigraf de “Casos Repressius als Països Catalans” (se veu que jo comput dins es mapa, però tot i estimar –i molt- a Catalunya, no som ni me sent català), se destaca, i només se destaca, sense fer cap judici de valor ni dir quina va ser sa senténcia d’es jutge, una série de fets amb un extrany énfasis anti-repressiu i com a heróic:

  A França varen detenir a 2 d’ells (Sa República Francesa en connivencia amb ses actuals forces vives de sa dictadura franquista, “les gendarmes” els varen detenir si perquè si: ès aquesta França la França ocupada des nazis o sa nostra veïnada que altre vegada vindica L’Egalité, Frarernité et Solidarité…?)

  Cremar fotos del Rei. A lo millor jo som republicà, peró dins es meus principis està sa caonciència des marges de la Llei, de lo que està bé i està malamente, de lo punible i de lo no punible. “El Borbó” resulta que ostenta es principal títol de Catalunya: Compte de Barcelona (hertat de son pare). Però és que a més, el rei, vulgui o ni vulgui, per damunt de rei és el cap d’Estat: és qui agaranteix la Constitució i es propi Estatut d’Autonomia de Catalunya (per cert, molt millor que es nostro). D’això se diu “Lesa maiuestat” o “Lesa Pàtria” o no se ben bé qué, però en tot cas és una barroera manera de destacar-se per amunt de la llei (tot és asumible dins els marges de la llei, però aquests se reivindiquen, des d’un començament, com a “fora de lleis” i se quiexen quan són agafats per les forces del ordre d’un Govern del PSOE absolutament recoltzat per ses forces nacionalistas de Catalunya).
  Lo de cremar sa bandera, Idem.

  Lo de “Desfensar s’Unitat de la Llengua”, tot i estar a favor de que lo es parla a Cat-Val-Bal és una mateixa llengua, és molt discutible i s’ha de poder escoltar als que defensen una nominalitat gentilicia, cosa amb la qual, ho he de reconèixer, també hi estic d’acord (donat que una cosa i s’altre són compatibles). Com i en quins termes varen “defesnsar L’Unitat de la Llengua”…? Varen defensar cívicament aquesta idea o la varen voler imposar de manera coactiva baix sa senyal d’una quatribarada independentista…?.

  Aquests, amb es cartell tan eloqüent amb es qual s’auto-retraten, mostren es llautó més que llum da na Pintora, són uns aficionats de primera i uns bàrbars de tercera divisió. Ja era hora de que els encausassin aquí, a Mallorca. Sa millor condemna que podia dictar es jutge, en decisió Salomònica, era donar-lis un billet sense tornada a Catalunya.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: