OPUS LLULL, dispostos a tornar a Roma. Informacions

Aquestes són només algunes informacions que revelen dades que molta de gent no coneix. Basta sebre que tothom venera al Mestre Il·luminat (“Ja l’àuria corona li va possar Déu“). Nota: Es Projecte “Opus Llull” ès 100% secular, seglar i cívic.

 

 

 

 

~ por Admin en 30 enero 2011.

5 comentarios to “OPUS LLULL, dispostos a tornar a Roma. Informacions”

 1. Bona tarda, he vist el vostre blog per casualitat i m’ha semblat engrescador. Soc un seglar que vaig estar vinculat a l’Ordre del Císter. Sempre m’he sentit avergonyit de Nicolau Aymerich, aquest nefast inquisidor dominic. També detesto que hagués nascut a Girona, la meva ciutat natal. Aymerich es va dedicar a lluitar contra els textes de Ramon Llull. A causa del treball d’Aymerich, el papa Gregori XI va prohibir algunes de les obres de Llull, aquest multidisciplinar mestre il·luminat mallorquí, ben cristià. La Història està plena de subjectes depravats com Aymerich, que s’oposen amb totes les seves forces a la genialitat.
  Sense cap mena de dubte, Aymerich és un membre destacat de la conjura dels necis enfront d’un brillant Ramon Llull.

  NOTA de s’Administrador: Me fa molt content aquesta comunicació. He demant (jo no ho se fer) i me verifiquen que s’IP ve de Catalunya. Com que es missatge s’ha publicat també a una altra banda, deix constància, perqué crec que està molt ben contestat, i deixa clar que sa parroquia d’aquest Blog no ès anticatalana, ès més aviat amiga de s’autodefènsa. No m’en record que nom, peró pareix un mallorquí que amb un poema fot branca a gent com en Carod (s’Aymerich actual) i expresa germanor amb Girona. Així m’agrada. TC

 2. L’enhorabona per part d’un franciscà de cor.

 3. Moltes de mercés de part d’aquest cristià que s’està cercant s’excomunió. Jo crec en el Bon Jesus. Hi ha gent que pensa que ès millor creure en aquell homo de Palestina que un senyor que va de blanc i va fotre tirs als avions del mon lliure sota ses ordres d’en Hitler. Jo no dic res. Som de tradició católica i romana. I ès per aixó que no m’agrada veure com Roma Romana Romàn.

  Anau amb Déu.

 4. Joan Pau II va demar perdó per totes ses barbaritats acomeses per l’Inquisicio, va lamentar s’assessinat d’en Copernico i es judici a n’en Galileo (“E pur si Muove”), va demnar perdó a sarraïns i jueus, va afirmar que ses Lleis den Darwing no eren incompatibles amb sa concepció essencial de sa Creació segons L’Iglèsia.
  I Ramon, es gran evangelista del Sg XIII, segueix essent escalu del dominic de Girona.
  La setmana passada una religiosa que havia estat excomulgada va ser beatificada (política del Vaticà: l’havien excomulgada per denunciar a un mossen pederasta). Llull ès probalement es més oblidat per L’Iglesia.
  I mols de noltros ja estam farts de ses qüestions principatines de Roma. Anam a misa, contribuim amb L’Iglessia, pero… Ells no ho saben, s’estàn jugant es prestigi que ara miren de guardar amb tanta cura, esclatarà un escandol que ferà recordar que aquest Vaticà no és gaire diferent del de n’Aymerich i en Torquemada. Perdràn feels, vocacions de seminaristes. Poden fins i tot provocar un petit desencontre, un petit “cisma”.

  “PERDONA-L’S PARE, PERQUÉ JA FA SET SEGLES QUE NO SABEN LO QUE FAN”.

  A.R.S.

 5. A més d’emperadors espanyols com Felip II (no en coneixem cap de català), uns des discursos més emotius ès ni res ni manco que es de l’evalengitzador dels USA (es quals católics tenen ben present a en Ramon Llull): Fra Juniper Serra.
  Fou es sue darrer discurs conegut. Era compatriota seu i, a més, franciscà.
  A la Curia Romana:
  Tallam es cap o tornam a encendre ses fogueres o excumulgam a tots es Sants i teólegs que defensàren s’integridat del Mestre Il·luminat, Ramon Llull de Mallorques…?.
  Si Roma fos consqüent també hauría de treure fora de sa seva relació de beatificats, matirs i personatges principals a aquells que foren advocats den Llull.
  I perqué no son consequüents i canonitzen a Aymerich?. Saben que va ser un assassí, no quedaria massa be.

  Per noltros és un sant, un referent. Sa postura de Roma només farà minvar es número de feels, distanciant-los de cada vegada més d’aquell barri de sa capital de sa bota itàlica, perqué tene s sensació de que la barriada no vol entrar en raó i segueix encorada a s’Edat Mitjana.

  Si s’erren en una cosa tan clara…
  Com volem que es cristians lis facen cas en qüestions més capitals?… Aixó o s’arregla o acabarà malament. I aquest bisbe posat per la Roma del Opus Dei no ajuda gaire.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: